A, mint anya

A, mint anya újratöltve, immár kamaszleányokkal bonyolítva. Már-már azt hittem, fellélegezhetek, békésen hátradőlve figyelhetem eddigi "munkám" gyümölcsét, ehelyett a tomboló pokolba kerültem a kamaszkor beköszöntével. Öveket becsatolni, indulunk :)

Friss topikok

Címkék

anya (5) divat (1) felvételi (2) festés (1) frizura (1) gyerek (5) haj (1) humor (2) iskola (4) kamasz (10) Kamasz (1) lakás (1) lélek (2) metró (1) Nevelés (2) szülő (5) tanulás (1) továbbtanulás (3) utazás (1) vizsga (1) Címkefelhő

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Érdeklődöm, hogy van-e olyan pályázat, ami gyereküket egyedül nevelő szülők számára nyújt lehetőséget?
Két gyerekem van, így nagycsaládosként nem pályázhatok, egy vállalkozásnál dolgozom, így a munkaügyi kritériumoknak sem felelek meg sajnos. Szociális avagy méltányossági alapon tudnék pályázni? Létezik egyéni elbírálás, vagy csak a kiírt kategóriákban lehet pályázni?
Köszönöm válaszukat.
Tisztelettel: .........

erzs.jpgTisztelt Érdeklődő!
Köszönjük megkeresését az Erzsébet-program keretében meghirdetett pályázatokkal kapcsolatban.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy jelenleg egy / kétgyermekes családok / gyermeküket egyedül nevelő szülők számára nincs érvényes pályázati kiírásunk, azonban amennyiben a pályázó belügyminisztériumi, honvédelmi minisztériumi, MÁV- vagy egészségügyi dolgozó, vagy közfoglalkoztatott, akkor családjával együtt részt vehet a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által a fenti célcsoportok számára kiírt pályázatban, függetlenül a családdal együtt élő gyermekek számától. 
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-program keretében meghirdetett 2013. évi pályázatai a www.erzsebetprogram.hu honlapon 2013. január 15. napjától nyújthatóak be kizárólag online / elektronikus módon.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-program keretében meghirdetett aktuális pályázatai a www.erzsebetprogram.hu honlapon tekinthetőek meg. Javasoljuk, kísérje figyelemmel honlapunkat, ahová a meghirdetést követően azonnal felkerülnek az esetleges új pályázatok.
Üdvözlettel:
Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gomolyfelho-74.blog.hu/api/trackback/id/tr485283323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása