A, mint anya

A, mint anya újratöltve, immár kamaszleányokkal bonyolítva. Már-már azt hittem, fellélegezhetek, békésen hátradőlve figyelhetem eddigi "munkám" gyümölcsét, ehelyett a tomboló pokolba kerültem a kamaszkor beköszöntével. Öveket becsatolni, indulunk :)

Friss topikok

Címkék

anya (5) divat (1) felvételi (2) festés (1) frizura (1) gyerek (5) haj (1) humor (2) iskola (4) kamasz (10) Kamasz (1) lakás (1) lélek (2) metró (1) Nevelés (2) szülő (5) tanulás (1) továbbtanulás (3) utazás (1) vizsga (1) Címkefelhő

Kezdetek

2013.06.04. 21:27

szerző: marypoppins37

Anno az egész blogosdi egy versenyfelhívással kezdődött. Olykor lecsapok egy-egy ilyen lehetőségre, a grafomániám mellett némileg narcisztikus is vagyok az írásaimmal kapcsolatban. Szavazásos verseny volt, így esélyem sem volt számottevő eredményt elérni, lévén csak mostanában kezdem valódi névvel felvállalni eme vadhajtásom.

Kézzelfogható nyereményt nem, ám lehetőséget nyertem, hogy bemutassam a családom görbe tükrön át. Hosszú időn át írtam azon az oldalon, köszönöm a Mindignőnek, és Diának, hogy megadta az esélyt.

Ám az ABC véget ért, így az A, mint anya 1.0-ás verziója is.

De a folytatás nem lehet teljes az előzmények nélkül. Mivel egyenként újra feltölteni hosszadalmas folyamat, így a legegyszerűbb megoldást választom, belinkelem az eredetit.

Mindegyik pont egy kávézásnyi időt vesz igénybe. Megírni többkávés folyamat volt :)

Egészségetekre! :)

Bemutatkozás: http://mindigno.hu/component/content/article/362

A: http://mindigno.hu/a-mint-anya/379-a-mint-alapteruelet

B: http://mindigno.hu/a-mint-anya/382-b-mint-bajtarsak

C:   http://mindigno.hu/a-mint-anya/413-c-mint-cica

Cs: http://mindigno.hu/a-mint-anya/414-cs-mint-csomag

Folyt köv. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gomolyfelho-74.blog.hu/api/trackback/id/tr985344405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása