A, mint anya

A, mint anya újratöltve, immár kamaszleányokkal bonyolítva. Már-már azt hittem, fellélegezhetek, békésen hátradőlve figyelhetem eddigi "munkám" gyümölcsét, ehelyett a tomboló pokolba kerültem a kamaszkor beköszöntével. Öveket becsatolni, indulunk :)

Friss topikok

Címkék

anya (5) divat (1) felvételi (2) festés (1) frizura (1) gyerek (5) haj (1) humor (2) iskola (4) kamasz (10) Kamasz (1) lakás (1) lélek (2) metró (1) Nevelés (2) szülő (5) tanulás (1) továbbtanulás (3) utazás (1) vizsga (1) Címkefelhő

Múlidéző

2013.06.05. 20:36

szerző: marypoppins37

Folytatom az emlékezést :)

Amikor ezek a szösszenetek íródtak, csemetéim épp túl voltak az első X-en. Azóta Nagyobbom a másfél évtizedet is majd betöltötte, már szülői engedéllyel olvashatja a róla (is) szóló irományokat.

Nekik is szól ez a blog.

Most az önállósulásuk kezdetén jót tesz egy kis nevetés. És talán az is kiderül az irományokból, hogy ők a legfontosabbak az életemben.

A mai adag:

Á: http://mindigno.hu/a-mint-anya/416-a-mint-alom

D: http://mindigno.hu/a-mint-anya/424-d-mint-divat

Dz: http://mindigno.hu/a-mint-anya/426-dz-mint-edzes

Dzs: http://mindigno.hu/a-mint-anya/427-dzs-mint-dzsungel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gomolyfelho-74.blog.hu/api/trackback/id/tr365346071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása